PROJECTEN

 

Koel- en vriesinstallaties

Hazelzet koeltechniek levert complete koel- en vriescellen voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om een koel- of vriescel voor in een professionele keuken, gekoelde opslag van groente en fruit of vriesbewaring van diverse producten. Hazelzet Koeltechniek heeft voor uw eisen en wensen altijd een passende oplossing. Er wordt door ons gewerkt met Europese leveranciers om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen.

 

Stekkerklaar

Hazelzet koeltechniek is leverancier van diverse soorten gekoelde werkbanken, displaykoelingen en koel- en vrieskasten. Wij werken uitsluitend met Europese leveranciers. Door een sterk netwerk van toeleveranciers zijn wij in staat om producten snel te kunnen leveren.

 

Airconditioning

Of het nu gaat om een airco systeem voor een woon- of slaapkamer of de complete conditionering van een kantoorgebouw. Hazelzet Koeltechniek heeft altijd een passende oplossing. Wij werken met diverse gerenommeerde merken zoals  Mitsubishi, Toshiba en Daikin om altijd tot een oplossing op maat te komen.

 

Door middel van een deskundig team van monteurs houden wij onze nieuwbouwprojecten in eigen hand. Hierdoor zijn wij in staat flexibel te werken en op korte termijn projecten te kunnen realiseren. Hazelzet Koeltechniek is in diverse sectoren actief en kan voor u altijd een passende oplossing bieden. Naast de hieronder weergegeven takken kunt u met een specialistisch project altijd bij ons terecht.

 

                                                                      


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info