SERVICE EN ONDERHOUD BEREIKBAAR OP  

                                 073-5991165 / Bgg 06-34887079

24/7 Service support

Wij zijn trots op de uitstekende reputatie en continue bereikbaarheid van onze service dienst en weten hoe belangrijk dit voor u is. Wat het probleem ook is, u kunt rekenen op onze vakkundige serviceafdeling. Onverhoopte storingen en/of defecten treden nu eenmaal op en wij doen er alles aan om dit snel voor u op te lossen. In 99% van de gevallen lukt dit ons dezelfde dag.

 

Onderhoudscontract

Preventief en periodiek onderhoud voorkomt storingen. Bovendien is een installatie die u regelmatig laat controleren aanzienlijk energiezuiniger. Ook verlengt dit de levensduur van u installatie en waarborgt het de betrouwbaarheid. Verstandig en regelmatig onderhoud verdient zichzelf absoluut terug. Daarom sluiten veel opdrachtgevers een onderhoudscontract bij ons af. Interesse ? Informeer gerust naar de mogelijkheden, ook al heeft u de installatie niet bij ons aangeschaft.

 

Duurzaamheid en kwaliteit

We staan er om bekend om de levering van hoogwaardige kwaliteit. Dit wordt door onze opdrachtgevers zeer gewaardeerd. Hoewel de investering in een kwalitatief goede installatie wellicht hoger is, zijn de bedrijfseconomische kosten aanzienlijk lager door een lager energie verbruik, langere levensduur en minder uitval van de koelinstallatie. Uiteraard is Hazelzet koeltechniek specialist koudetechniek en klimaatbeheersing. Het bewijs dat wij een kwalitatieve, duurzame en veilige werkwijze hanteren.

 

 Meer informatie

Wilt u meer weten over de verschillende onderhoudscontracten en de service van Hazelzet koeltechniek?

Neem dan contact op via  073-5991165 / 06-34887079 of stuur ons een e-mail 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info