Airconditioning installeren op uw kantoor

U rekent op de vakkundige monteurs van Hazelzet Koeltechniek & Airconditioning wanneer u airconditioning wilt laten instelleren op uw kantoor in Den Bosch, Hedel en omstreken. Met de hoogwaardige kantoorgebouwairconditioning systemen in ons aanbod geniet u van een prettige werkomgeving op de heetste dagen. Bovendien verzekert u zich van een constante en efficiënte temperatuurregeling die bijdraagt aan de productiviteit en het comfort van uw personeel.

Meer informatie?

Meer weten over de verschillende onderhoudscontracten en de service van Hazelzet koeltechniek? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een mail.

Veilig betalen

Garantie

Geweldige service

Onze monteurs komen graag airconditioning installeren op uw kantoor

Wanneer u bij ons uw airco koopt voor uw kantoor, wordt u volledig ontzorgd. Onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en ze komen met plezier bij u langs op uw kantoor om uw kantoorgebouwairconditioning te installeren. Weet u niet zeker welk systeem het meest geschikt is voor uw kantoorruimte? U kunt gerust een beroep doen op de expertise van onze experts. Zij vertellen u graag meer over onze verschillende modellen en vinden de ideale oplossing voor uw ruimte. Vervolgens komen ze snel langs om uw airco te installeren op uw kantoor. Ook nadat uw unit geplaatst is, rekent u op onze aircoservice voor onderhoud aan uw airconditioning. Zo profiteert u voortdurend van een goed functionerende airco.

airconditioning

Single-split systemen

Airconditioning door hazelzetkoeltechniek.nl

airconditioning

Multisplit systemen

AIRCONDITIONING

Airco installaties toebehoren

Airconditioning toebehoren door hazelzetkoeltechniek.nl

Vind de ideale oplossing voor uw kantoor

Wilt u kantoorgebouwairconditioning laten installeren op uw kantoor? Aarzel niet om uw airconditioning op uw kantoor te laten installeren door onze airconditioninginstallateurs. Bekijk alvast onze eerdere projecten om inspiratie op te doen en te ontdekken hoe we u van dienst zijn. Heeft u vragen over onze diensten of onze diverse systemen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)735991165 of stuur ons een e-mail via info@h-kt.nl.

Openingstijden

8:30 – 18:00

Locatie

Kronenburgpark 8, 5321 JM Hedel

Populaire producten