Airconditioning kopen en laten plaatsen in Hedel

Wilt u een hoogwaardige airconditioning kopen en laten plaatsen in de omgeving van Hedel en Zaltbommel? Dan bent u bij Hazelzet Koeltechniek & Airconditioning op de juiste plaats. Ons bedrijf in Hedel heeft meer dan twintig jaar ervaring in het verzorgen van complete aircosystemen. U koopt bij ons modellen van bekende en toonaangevende merken, zoals Mitsubishi en Daikin. 

Meer informatie?

Meer weten over de verschillende onderhoudscontracten en de service van Hazelzet koeltechniek? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een mail.

Veilig betalen

Garantie

Geweldige service

Welke opties heeft u wanneer u airconditioning wilt kopen en laten plaatsen?

Wanneer u een airconditioning wilt kopen en laten plaatsen door onze experts, heeft u bij ons bedrijf de keuze uit veel verschillende modellen. Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit en werken enkel met hoogwaardige A-merken. Of u nu een airconditioning wilt kopen voor uw woning of voor uw werkplek, u vindt in ons aanbod altijd een model dat bij uw wensen past. Wilt u een energiezuinige airco kopen met uitstekende prestaties? U vindt bij ons zeker wat u zoekt. Onze experts zorgen er bovendien voor dat u volledig ontzorgd wordt met professioneel montage en onderhoud aan uw airconditioning. Met regelmatige controle en onderhoud zorgt u ervoor dat uw unit altijd optimaal en energiezuinig functioneert. 

airconditioning

Single-split systemen

Airconditioning door hazelzetkoeltechniek.nl

airconditioning

Multisplit systemen

AIRCONDITIONING

Airco installaties toebehoren

Airconditioning toebehoren door hazelzetkoeltechniek.nl

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze systemen

Wilt u een airco installeren in uw woning of bedrijfsruimte maar weet u niet zeker welk systeem het beste bij uw wensen past? Reken op ons expertise wanneer u airconditioning wilt kopen en laten plaatsen en vraag onze experts gerust om vrijblijvend advies. Neem contact met ons op en stuur ons een e-mail via info@h-kt.nl of bereik ons telefonisch via +31 (0)735991165.

Openingstijden

8:30 – 18:00

Locatie

Kronenburgpark 8, 5321 JM Hedel

Populaire producten