Diensten

Airconditioning

Of het nu gaat om een airco systeem voor een woon- of slaapkamer of de complete conditionering van een kantoorgebouw. Hazelzet Koeltechniek & airconditioning heeft altijd een passende oplossing. Wij werken met diverse gerenommeerde merken zoals  Mitsubishi, Toshiba en Daikin om altijd tot een oplossing op maat te komen.

Installatie

Met ruim 20 jaar ervaring is Hazelzet koeltechniek & airconditiong uw specialist op het gebied van klimaattechniek. Samen met onze gecertificeerde monteurs helpen wij u graag verder bij het adviseren, installeren en onderhouden van uw airco.

onze airco's

Hazelzet koeltechniek & airconditioning staat garant voor kwaliteit en werkt enkel met A-merken. Onze airconditioners zijn van de hoogste kwaliteit en worden geproduceerd door toonaangevende fabrikanten in de industrie. We bieden een breed scala aan modellen, van kleine mobiele units tot grote, industriële systemen. Onze airconditioners zijn energie-efficiënt en bieden uitstekende prestaties, waardoor ze de ideale oplossing zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

24/7 Service support

Wij zijn trots op de uitstekende reputatie en continue bereikbaarheid van onze service dienst en weten hoe belangrijk dit voor u is. Wat het probleem ook is, u kunt rekenen op onze vakkundige serviceafdeling. Onverhoopte storingen en/of defecten treden nu eenmaal op en wij doen er alles aan om dit snel voor u op te lossen. In 99% van de gevallen lukt dit ons dezelfde dag.

Onderhoudscontract

Preventief en periodiek onderhoud voorkomt storingen. Bovendien is een installatie die u regelmatig laat controleren aanzienlijk energiezuiniger. Ook verlengt dit de levensduur van u installatie en waarborgt het de betrouwbaarheid. Verstandig en regelmatig onderhoud verdient zichzelf absoluut terug. Daarom sluiten veel opdrachtgevers een onderhoudscontract bij ons af. Interesse ? Informeer gerust naar de mogelijkheden, ook al heeft u de installatie niet bij ons aangeschaft.

Duurzaamheid en kwaliteit

We staan er om bekend om de levering van hoogwaardige kwaliteit. Dit wordt door onze opdrachtgevers zeer gewaardeerd. Hoewel de investering in een kwalitatief goede installatie wellicht hoger is, zijn de bedrijfseconomische kosten aanzienlijk lager door een lager energie verbruik, langere levensduur en minder uitval van de koelinstallatie. Uiteraard is Hazelzet koeltechniek specialist koudetechniek en klimaatbeheersing. Het bewijs dat wij een kwalitatieve, duurzame en veilige werkwijze hanteren.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de verschillende onderhoudscontracten en de service van Hazelzet koeltechniek?

Neem dan contact op via 073-5991165 / 06-34887079 of stuur ons een mail.

Door middel van een deskundig team van monteurs houden wij onze nieuwbouwprojecten in eigen hand. Hierdoor zijn wij in staat flexibel te werken en op korte termijn projecten te kunnen realiseren. Hazelzet Koeltechniek is in diverse sectoren actief en kan voor u altijd een passende oplossing bieden. Naast de hieronder weergegeven takken kunt u met een specialistisch project altijd bij ons terecht.