missie & visie

Onze missie

Wij leveren, installeren en onderhouden koel- en vriesinstallaties, goed en vakkundig.  Met oog voor persoonlijke aandacht naar onze opdrachtgevers toe. 

Onze visie

Wij streven naar 100% klant tevredenheid in het installeren en onderhouden van koelinstallaties. Met een hecht team bieden we altijd een oplossing voor het uw uitdagingen. Uw ambitie is onze ambitie. 

Onze strategie

Op basis van jarenlang expertise zijn we in staat een goede en/of creatieve oplossing te bedenken voor onze opdrachtgevers en wensen van de gebruikers. Naast vakmanschap van onze mensen, de kracht van ons netwerk de kwaliteit van onze systemen is duidelijke communicatie met de opdrachtgever van essentieel belang om te komen tot de beste oplossing. 

Onze kernwaarde

Samenwerken:

Wij geloven in de kracht van samenwerken, binnen en buiten onze organisatie. Wanneer nodig betrekken wij externe specialisten bij een project. Iedereen draagt vanuit zijn eigen perspectief en deskundigheid bij aan een optimale oplossing.

Ontzorgen:

Wij ontzorgen de klant volledig door oplossingen te bieden die precies aan de vraag voldoen, binnen planning en budget.

Betrokkenheid:

Wij zijn maximaal betrokken bij de opdrachtgever en eindgebruiker. wij gaan voor het beste resultaat.

Kwaliteit:

Door jarenlange expertise weten we wat werkt in de praktijk. Wij bieden uitsluitend hoogwaardige oplossingen en houden de kwaliteit daarvan nauwlettend in de gaten.

Innovatie

Wij zijn een ondernemende organisatie; innovatie is voor ons een manier om voorop te blijven lopen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen in markten, technieken en uitdagende projecten.

Duurzaamheid

Koelen van producten is noodzakelijk voor het behoud van kwaliteit, maar gaat vaak gepaard met hoge energiekosten. Hazelzet koeltechniek legt de focus op duurzame koelsystemen door efficiënt energieverbruik en gebruik van voedselveilige en milieuvriendelijke producten.